Ошибка при обработке файла SSI

Соціально-психологічний факультет

Про факультет Деканат Кафедри факультету СУНП "Універсум" КМС Проекти факультету Новини

чистий четвер

Чистий четвер у Євгена Концевича - 2010.

Євген Концевич – це не просто письменник, і не просто чоловік, який щоденно перемагає хворобу ось уже впродовж 60 років. Найвлучніша характеристика Євгена Концевича – це слова, які він сам сказав про себе: «Я – людина з комплексом повноцінності!». Прикутий до ліжка через травму хребта, двометровий велетень силою свого духу притягує до себе людей, які хочуть ствердитися у своєму житті.

На його дивовижному рушникові вже понад 500 підписів, На садибі письменника перше, що вражає – це голуб’ятня? А ще вишні, старий абрикос і груша (може родичка тієї , зламаної груші з оповідання).

Студенти і викладачі соціально-психологічного факультету вирішили допомогти навести лад на садибі саме у Чистий Четвер. Але в цей день чистоту наводив Творець, умиваючи дерева і будівлі рясним дощем. Тож випало працювати рівно за тиждень. Декан Олександр Музика прищеплював нові сорти груш, абрикосів і слив, що були взяті із саду Володимира Шинкарука – брата по мистецтву і похресника Євгена Концевича на членство у Спілці письменників України. Викладачі Людмила Фальковська, Олена Музика, Ольга Гончар, як більш досвідчені допомагали господині Людмилі Василівні перекопували грядки з квітами.

А студенти згрібали минулорічне сміття, скошували грядки, підмітали. Чистили після довгої зими Землю і очищували власні душі. Фотографувала Інна Степанюк. Допоміг підвести студентів та інструмент житомирський підприємець Василь Куят.