Ошибка при обработке файла SSI

Соціально-психологічний факультет

Про факультет Деканат Кафедри факультету СУНП "Універсум" КМС Проекти факультету Новини

ПРОЕКТ "ДИВО, ЗНАЙДЕНЕ В СОБІ"

Світовий рекорд! З кожного по віршу - людям книжка!

Людина – найпотаємніша таємниця Всесвіту. Психологія – найскладніша з усіх наук, бо це наука про найзагадковіше із того, що ми знаємо. Це наука про нас самих. Пізнай себе – і ти станеш мудрецем. Допоможи іншим пізнати самих себе – і ти станеш психологом!

Ця книга є свідченням того, що психологами можуть бути лише ті, хто проникає в найглибші закутки людської душі не з простої цікавості, а з надією відшукати там щось високе й добре, про що самі люди мають лише несміливі здогадки. Творення цієї книги засвідчило народження ще одного справжнього психолога – професора Володимира Шинкарука. Це йому вдалося створити Диво – розкрити душі студентів, спонукати їх повірити в себе й зробити, можливо вперше в житті, рішучий і ствердний особистісний поступ. У кожному з нас живуть Нездара й Майстер. Перший, хоч і ледачий, –   нахабний та експансивний, а другий – сумлінний, чутливий, несміливий. Відкрити у нас Майстра може тільки той, хто великими трудами зростив його у собі, хто сам став Майстром.

Ця книга вщент розбиває недолугий міф, який улесливо вкладається у нашу свідомість нездарами й лежибоками. Міф цей про те, що нібито справжнє і достойне можуть творити якісь незвичайні люди, які нездоланно далекі від нас, і, що головне, ми – від них. Збагнути комплекс неповноцінності в собі, як те, що заважає нам ставати собою, можна тільки одним способом – хоч раз подолати його.

Ця книга – світовий рекорд. Навряд чи десь знайдеться ще одна студентська група, яка б у повному складі стала автором поетичної збірки. Ті, хто бачив книжку ще на підготовчому етапі, кажуть, що найголовніший її персонаж – ліричний герой. Не можу погодитися. Головні персонажі цієї книги – студенти 55 групи соціально-психологічного факультету! Вони спромоглися на людський і професійний вчинок – заглянули в себе, віднайшли там щось несподівано світле, високе й добре й не побоялися віддати його нам. Вони віддали нам частинку своєї душі. Приймемо цей дар із вдячністю і сподіванням, що при нагоді нам буде що дати навзаєм.