Ошибка при обработке файла SSI

Соціально-психологічний факультет

Про факультет Деканат Кафедри факультету СУНП "Універсум" КМС Проекти факультету Новини

Великодні дзвони

8 квітня 2010 року в рамках акції «На два життя одразу» в актовій залі Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся доброчинний концерт «Великодні дзвони». Звучали поетичні та прозові твори та пісні людини багатогранного таланту, відомого українського поета, співака, композитора, професора Житомирського державного університету імені Івана Франка, заслуженого працівника культури України, лауреата премії імені Івана Огієнка Володимира Шинкарука.

У ці святкові великодні дні хочеться забути всі негаразди, попросити пробачення, відкрити добрі почуття близьким, зробити все те, що так довго відкладали на завтра. Час любити, час жити, час підставити плече допомоги … До свята долучилися люди, для яких Володимир Федорович  є другом та мудрим наставником: танцювально-спортивний клуб «Полісся», вокальний ансамбль ННІ педагогіки «Ретро» (Валентин Федорченко, Віктор Луценко, Валерій Неретін та Валентин Болотов), студенти та випускники ННІ філології і журналістики (Тетяна Зайцева, Ольга Макарова, Марина Єнжиєвська, Віктор Мельниченко, Максим Бондарчук, Ірина Савицька, Олена Куликівська, Олена Сердечна); студенти соціально-психологічного факультету (Оксана Горай, Юлія Худякова, Артем Міліневський, гурт «Дисонанс» (Віталія Бахур, Сергій Люлевич); викладач кафедри соціальної педагогіки та педагогічної майстерності Давид Найфонов з Оленою Химович), учениці Вікторії Кононенко зі спортивної аеробіки, а також колектив, який першим відгукнувся для участі у благодійному концерті «All in one».

Особлива подяка режисеру свята – викладачу кафедри соціальної педагогіки та педагогічної майстерності Інні Палько, студентам соціально-психологічного факультету - дизайнерам сцени (Наталії Наслєдовій, Діані Плисак, Юлії Олійник та Лесі Федотюк), групі порядку (Володимиру Романову, Володимиру Потапову, Олександру Шейдецькому, Тарасу Шевчуку, Олегу Ляшенко, Дмитру Нефьодову, Вадиму Стельниковичу, Олегу Ващенку, Максиму Мирончуку) та студентам, які зустрічали гостей: Оксані Рожнові, Лесі Василюк, Юлії Суплік, Тетяні Герук, Ользі Грищук, Анастасії Макаровій.

Знаково, що фінальною стала пісня «Великодні дзвони» у виконанні хору викладачів та студентів соціально-психологічного факультету та ННІ філології та журналістики під керівництвом Алли Весельської. Її стоячи співали всі глядачі в залі:
«Час любити, Час прощати,
Час збирати розкидане каміння.
Одягла Земля весняні шати,
Великодні дзвони –
Свято Воскресіння».

Концерт вийшов напрочуд добрим і теплим. 350 глядачів об’єднало спільне бажання, щоб Володимир Федорович Шинкарук якнайшвидше одужав. Після концерту до організаторів підійшла студентка Тетяна Бура.

Вона сподівалася, що Володимир Федорович буде у залі і принесла власноруч вишите «Дерево життя». Любов, якщо це справді любов, має бути дієвою. Володимир Федорович, коли йому розповіли про це був дуже зворушений і сказав, що як порядний чоловік він має обов’язково одужати.

Всі зібрані кошти, а це 5380 грн. будуть перераховані на лікування.